17.0 JAWATANKUASA PENGGERAK TRANSFORMASI SEKOLAH 2025 (TS 25)
PengerusiEncik Mohd Haizir Bin Mohd Salleh
N. Pengerusi 1Tengku Hairah binti Tengku Abdul Hamid
N. Pengerusi 2Amirah Affaf binti Abd Salam
N. Pengerusi 3Datin Suraya binti Zainal
N. Pengerusi 4Mazlina binti Abdul Rahaman
SetiausahaHaryati binti Mohd Noh
BendahariNur Fasihah binti Hasan
Professionalisme Guru Ladap PLC Coaching & MentoringPenyelarasAzila binti Hamid
AhliNur Asyikin binti Hairudin
Semua Ketua Panitia
Kecemerlangan Murid Akademik Kokurikulum Sahsiah KepimpinanPenyelarasWan Hanisah binti Wan Hassan
AhliNur Faten Liyana binti Ahmad Rizal
Fatma Mulyani binti Alluwi
Rosmalinda binti Mustafa
Mohamad Hazwan bin Mohamad Nor
Persekitaran Fizikal Bangunan & Persekitaran Bahan & PeralatanPenyelarasWan Roslizawati binti Wan Jaafar
AhliMuhamad Asrul bin Che Mohamad Nor
Muhammad Hasnan bin Pausi
Sharulazman bin Mohamed Nasir
Hubungan Luar PIBG Komuniti Agensi Kerajaan/SwastaPenyelarasTay Mei Gyn
AhliSiti Zulaikha binti Hasan
Nur Faten Liyana binti Ahmad Rizal
Amirruddin bin Sharif
SENARAI TUGAS
17.1     Melaksanakan hebahan maklumat tentang TS25 kepada warga sekolah dan ibu bapa dari semasa ke semasa.
17.2     Memastikan segala program sekolah didokumentasikan secara berstruktur dan mengikut spesifikasi yang ditetapkan.
17.3     Memastikan semua program yang dijalankan kepada kumpulan sasaran murid dan guru mencapai objektif dan memberi impak.
17.4     Menjalankan pelan intervensi TS25 bagi sebarang isu yang melibatkan guru dan murid serta warga sekolah yang lain.
17.5     Memastikan bangunan dan persekitaran sekolah sentiasa kondusif dan menyeronokkan untuk pembelajaran murid-murid.
17.6     Menentukan kesesuaian penglibatan pihak luar dalam sebarang program atau aktiviti sekolah yang dijalankan.
17.7 Membantu melaksanakan tugas-tugas yang diarahkan pengetua dari semasa ke semasa.