Skip to main content

...

Selamat Tahun Baru Cina

Warga SMKTTDI mengucapkan Xin Nian Kuai Le dan Gong Xi Fa Cai kepada semua kaum cina di Malaysia. Adalah diharapkan sambutan Tahun Baru Cina tahun ini lebih meriah. Sekolah akan mula bercuti pada 16/2/2015 (Isnin) sehingga 20/2/2015 (Jumaat) selama seminggu dan akan dibuka pada 23/2/2015. Harap Maklum.

...

Borang Usul PIBG SMKTTDI

NOTIS MESYUARAT AGUNG TAHUNAN PERSATUAN IBU BAPA DAN GURU (PIBG) SMK TAMAN TUN DR ISMAIL KALI KE-35 ; BORANG PERNYATAAN USUL IBU BAPA/PENJAGA; Ibu bapa/penjaga juga boleh mengisi borang usul secara online : Sila klik  borang online. Borang perlu dikembalikan pada atau sebelum 13 Februari 2015 (Jumaat).

...

JADUAL WAKTU UJIAN 1 TINGKATAN 5

Catatan : 1. Peperiksaan diadakan di kelas masing-masing. 2. Guru mata pelajaran mengawasi pelajar-pelajar mengikut jadual waktu biasa. 3. Pelajar-pelajar mesti berada di sekolah mengikut jadual waktu biasa. 4. Kertas jawapan objektif akan disediakan oleh sekolah. 5. Untuk menjawab soalan berbentuk subjektif, pelajar hendaklah menggunakan kertas   jawapan “Test – Pad” sekolah. 6. Pelajar-pelajar yang tidak […]