Skip to main content

...

Golden Nite 2014

Syabas kepada semua yang terlibat bagi menjayakan Majlis Golden Nite 2014 di Sime Darby Convention Centre pada hari Sabtu (13 September 2014) jam 8:30pm hingg 11:00pm. Untuk melihat gambar-gambar yang sempat dirakam, anda boleh klik di bahagian Menu Galeri.

...

Perhatian kepada Guru Tingkatan

Diharapkan guru-guru tingkatan dapat mengemaskinikan maklumat murid di dalam Sistem Pengurusan Sekolah (SPS) kerana sistem kehadiran murid menggunakan SPS akan berkuatkuasa tidak lama lagi. Oleh itu guru tingkatan perlu memastikan bilangan pelajar di dalam SPS adalah sama di dalam enrolmen sekolah. Sekiranya terdapat masalah bolehlah berjumpa dengan Guru Penyelaras Bestari. Sekian Harap Maklum.

...

Tahniah kepada Cikgu Hafrulidzwan Mohd Isa

Warga SMKTTDI ingin mengucapkan tahniah dan syabas kepada Cikgu Hafrulidzwan Mohd Isa di atas ANUGERAH KHAS dari SUHAKAM. En Hafrulidzwan mula mempromosi Amalan Terbaik Hak Asasi Manusia di Sekolah (ATHAM) sejak diperkenalkan oleh SUHAKAM pada tahun 2009. Di peringkat awal, beliau berdepan pelbagai cabaran dalam melaksanakan ATHAM, terutama dari segi kewangan, komitmen daripada pelbagai pihak […]